ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Мирову угоду «Нафтогазу» і «Київтеплоенерго» планують підписати 10 жовтня

Мирову угоду «Нафтогазу» і «Київтеплоенерго» планують підписати 10 жовтня

«Нафтогаз» і «Київтеплоенерго» підготували мирову угоду, очікують його затвердження судом 10 жовтня

НАК «Нафтогаз України» і комунальне підприємство «Київтеплоенерго» підготували робочий варіант мирової угоди і чекають його затвердження Господарським судом Києва.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації (КМДА) з посиланням на заступника глави відомства Петра Пантелєєва, пише «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні підготовлений робочий варіант мирової угоди з« Нафтогазом ». Угода має бути затверджене в Господарському суді Києва. Засідання призначене на 10 жовтня. Після отримання ухвали будуть підписані договори на поставку газу і відновлено роботу об'єктів теплопостачання - ТЕЦ-6 і майже 200 котелень », - відзначають в прес-службі.

За даними КМДА, 3 жовтня Міністерство фінансів України перерахувало «Нафтогазу» кошти в рахунок погашення різниці в тарифах на теплову енергію, що виникла при експлуатації столичного енергокомплексу ПАТ «Київенерго». «Це, в свою чергу, дозволяє вирішити питання штрафів і пені, які були нараховані на основну частину заборгованості перед НАК« Нафтогаз », - цитує прес-служба П.Пантелеева.

Раніше «Термінал» писав, НАК «Нафтогаз України» підпише договори з «Київтеплоенерго» на поставку газу після засідання суду, яке призначено на 10 жовтня.

 

 
Коментарі (0)