ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМільярдами заткнуть комунальні «дірки»

Мільярдами заткнуть комунальні «дірки»

За напрямком Мінрегіону додатково виділено 6,630 млрд грн.

Кабмін пропонує виділити додаткову субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах  на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення обсягом 4,575 млрд грн.

Про це йдеться в урядовому законопроекті №10317 від 10 квітня 2012 р. про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік».

За напрямком Мінрегіону додатково виділено 6,630 млрд грн.

Зокрема, на реконструкцію та будівництво очисних споруд та інших об’єктів з метою захисту акваторії Азово-Чорноморського узбережжя та басейнів річок Дніпро і Сіверський Донець від забруднення виділено 470 млн грн.

На будівництво, реконструкцію, проведення проектних і ремонтних робіт на пріоритетних об’єктах державного та регіонального значення, які перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення зазначених робіт та придбання обладнання виділено 375 млн грн.

На реконструкцію та будівництво систем централізованого водовідведення у місті Одеса виділено 150 млн грн.

На капітальний ремонт гуртожитків, що передаються з державної власності у власність територіальних громад 60 млн грн.

Додатково виділено 1 млрд грн на здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов до тих 800 млн грн, які вже отримав Мінрегіон.

Сергій Купін

 
Коментарі (0)