ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняМіненерго дали місяць на пошуки газопостачальника «останньої надії»

Міненерго дали місяць на пошуки газопостачальника «останньої надії»

Уряд доручив Міненерго провести конкурс та визначити постачальника газу «останньої надії». Термін на виконання доручення відомству відвели у місяць.
Кабінет Міністрів доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості протягом місця провести конкурс на визначення постачальника газу «останньої надії», необхідність призначення якого закріплена в тексті Закону «Про ринок природного газу», передає «Унінан».
 
Відповідне рішення закріплено в урядовій постанові від 30 вересня 2015 року, опублікованому в газеті «Урядовий кур'єр» . 
 
Згідно із Законом «Про ринок природного газу», постачальник «останньої надії» - це особлива категорія постачальника природного газу (гарантований постачальник), за яким закріплено право постачати природний газ в особливих випадках (банкрутство, скасування чи призупинення ліцензії іншого постачальника). 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кривий Ріг чекає початку опалювального сезону близько тижня. Однак, місцева «Теплоцентраль» ігнорує той факт, що теплоносій мали б подати споживачам ще минулого тижня. Місцева влада просить уряд та «Нафтогаз» вжити заходів для початку опалювального сезону
 
Коментарі (0)