ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Міненерго» Криму: світла немає через Україну

«Міненерго» Криму: світла немає через Україну

У «Міненерго» окупованого Росією Криму заявили, що вчора на півострові кілька годин не було світла через те, що Україна попросила обмежити споживачів, щоб відремонтувати ЛЕП.

Вчора у Криму ввели тимчасове обмеження електропостачання. Півострів перебував без світла до 22:00 19 грудня. Нелегітимні чиновники Криму кажуть, що обмежити споживачів попросила Україна, щоб відремонтувати ЛЕП. Про це повідомив міністр палива і енергетики Криму Сергій Єгоров, передає «Крыминформ».

«Міністерство палива та енергетики «республіки» Крим повідомляє, що з 16:00 орієнтовно до 22:00 19 грудня в Кримському федеральному окрузі введені графіки обмеження електропостачання споживачів у зв'язку з недостатньою кількістю генерації в Україні та аварійним ремонтом ліній електропередачі з України в Крим», - пояснив він.
 
«Все залежить від того, як ремонтні бригади на Україні на кінці цих ліній проведуть ремонти. Вони попросили нас спеціально ввести ці графіки і обмежити споживачів, щоб там відремонтувати ці лінії, - уточнив пан Єгоров. 
 
За словами «міністра», аварійних ремонт триває на всіх трьох лініях, що живлять Крим з території України.
 
Коментарі (0)