ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМіненерго наполягає на продовженні поставок електрики в Крим

Міненерго наполягає на продовженні поставок електрики в Крим

Міненерго пропонує продовжити контракт на поставки електроенергії в Крим на наступний рік. У відомстві вважають, що таким чином сприятимуть поверненню півострова до складу України

У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості вважають наполягають на продовженні поставок електроенергії в Крим у 2016 році. Про це заявив Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин у Верховній Раді.

За словами чиновника, це ще й сприятиме поверненню анексованої Росією території півострова в склад України.

«Рішення про поставку електроенергії в Крим - це було рішення Кабінету Міністрів. Ще раз у цьому році буду просити продовження цього договору, тому що я впевнений, що для того ,щоб повернути цю територію в Україну, ми повинні до людей, які там проживають, ставитися адекватно», - сказав він.

Як повідомляла «Україна Комуальна» раніше, реанімація Міністерство енергетики та вугільної промисловості плану відновлення вітчизняних теплоелектростанцій понесе додаткове навантаження на тарифи. Окрім того, у відомстві наголошують, що хоч можливості щодо реалізації цього проекту обмежені, все ж перші кроки здійснюються – модернізація енергоблоків Трипільської ТЕС.

 
Коментарі (0)