ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМодернізація ТЕС навантажить тарифи на електрику

Модернізація ТЕС навантажить тарифи на електрику

У Міненерго заявляють про відновлення плану модернізації вітчизняних ТЕС. Однак, в той же час, у відомстві заявляють про обмеження реалізації проекту, який перекладе на тарифи додаткове навантаження.

Реанімація Міністерство енергетики та вугільної промисловості плану відновлення вітчизняних теплоелектростанцій понесе додаткове навантаження на тарифи. Про це заявив заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості Олександр Светелік, передає прес-служба відомства.

Окрім того, чиновник наголосив, що хоч можливості щодо реалізації цього проекту обмежені, все ж перші кроки здійснюються – модернізація енергоблоків Трипільської ТЕС.

«Ціна на електроенергію в Україні не повинна бути вищою, ніж у Європі. В цьому суть ринку». – підкреслив замміністра.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні вступають в дію «зелені» тарифи на електроенергію для приватних домогосподарств. Відповідна Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2505 «Про встановлення «зелених»тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» сьогодні офіційно оприлюднено в «Офіційному віснику України» за № 88, ст. 2958. Документ набирає чинності з дня офіційної публікації.

 
Коментарі (0)