ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМіненерго пропонує "Центренерго" перейти на українське вугілля

Міненерго пропонує "Центренерго" перейти на українське вугілля

Державна компанія "Центренерго" розглядає можливість закупівлі вугілля у вітчизняних виробників, зокрема у ДТЕК "Добропіллявугілля" Ріната Ахметова.
Державна компанія "Центренерго" розглядає можливість закупівлі вугілля у вітчизняних виробників, зокрема у ДТЕК "Добропіллявугілля" Ріната Ахметова. Відповідне доручення дала виконуюча обов'язки міністра енергетики Ольга Буславец.
 
Про це повідомила пресслужба компанії.
 
"6 червня на нараді з представниками компанії ДТЕК в Міністерстві енергетики в.о. міністра енергетики Ольга Буславець доручила ПАТ "Центренерго" розглянути "можливість закуповувати енергетичне вугілля у вітчизняних виробників за конкурентними цінами". Зокрема – у ТОВ "ДТЕК Добропіллявугілля", що входить в холдинг ДТЕК і шахти якого виведені в простій", – зазначив виконуючий обов'язки генерального директора "Центренерго" Олександр Корчинський.
 
При цьому він зазначив, що комерційна пропозиція, отримана вранці 8 липня, була неприйнятною. Зокрема, йдеться про 100% передоплату за відвантажене вугілля.
 

Нагадаємо, виконуюча обов'язки міністра енергетики Ольга Буславец впевнена, що в статусі тимчасового керівника відомства менше залежить від того, як її дії сприймають депутати. 

 
Коментарі (0)