ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаМіненерго: Україна підготується до нового опалювального сезону

Міненерго: Україна підготується до нового опалювального сезону

У Міненерго обіцяють, що до наступного опалювального сезону Україна підготується. Цей процес, за словами чиновників, вже запущений - держава виділяє кошти на його підготовку.

Україна розпочала процес підготовки до опалювального сезону 2015-2016 років. Про це заявив Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, передає «РБК-Україна».

«До опалювального сезону ми підготуємося. Ми завозимо вугілля. Звичайно потрібні великі обсяги, потрібно не менше 2,5 млн тонн на складах, але це потрібно в жовтні... Ми вже її (підготовку до наступного опалювального сезону, - ред.) почали, у нас проведені наради, ми викликали «Енергоатом», який вже готується до наступного опалювального сезону, вже сьогодні він відпрацьовує свої ремонтні програми, пробує вивести свої потужності максимально під опалювальний сезон», - розповів пан Демчишин.
 
Глава Міненерго додав: «Теплоелектроцентралі теж вже готуються до опалювального сезону, ми виділяємо кошти на підготовку до цього».
 
Нагадаємо, опалювальним сезоном 2014-2015, в цілому, задоволені як українці так і чиновники. Проте, деякі громадяни не вважають проходження опалювального сезону вдалим через перебої з гарячим водопостачанням та нестабільною подачею теплоносія.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Квітня 2015 p. 19:11
А что толку от этой возни, если все дома и сооружения в Киеве в трещинах. О причине возникновения этих трещин я писал раньше. Теперь тепло входящее в квартиры, будет измеряться, но по прежнему сразу же выходить наружу через трещины.Это всё равно, что лёд в жару продавать при отсутствии холодильника.