ГоловнаНовини ЖКГПодіїМінфін готує зміни до держбюджету у зв'язку з епідемією коронавірусу

Мінфін готує зміни до держбюджету у зв'язку з епідемією коронавірусу

На виконання протокольного рішення уряду від 18 березня 2020 року Міністерством фінансів України розробляються зміни до законодавства, в тому числі до закону "Про Державний бюджет України на 2020 рік"
Міністерство фінансів України готує зміни до державного бюджету на 2020 рік у зв'язку з епідемією коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.
 
"На виконання протокольного рішення уряду від 18 березня 2020 року Міністерством фінансів України розробляються зміни до законодавства, в тому числі до закону "Про Державний бюджет України на 2020 рік", - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що ці зміни мають на меті забезпечення фінансування першочергових заходів, спрямованих на:
  • локалізацію та ліквідацію спалахів коронавірусної хвороби;
  • запобігання негативним наслідкам, спричиненим виникненням і поширенням коронавірусу;
  • вжиття антикризових заходів для підтримки економіки.
"Зокрема, мова йде про створення стабілізаційного фонду, з якого буде здійснюватися відповідне фінансування", - йдеться у повідомленні.
 
Окрім того, уряд доручив головним розпорядникам коштів держбюджету оперативно надати Мінфіну пропозиції щодо економії коштів з метою їх спрямування на вищезазначені заходи.
 

Нагадаємо, Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. 

 
Коментарі (0)