ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМініфраструри підготувало проект реформ «Укравтодору»

Мініфраструри підготувало проект реформ «Укравтодору»

Мінінфраструктури обіцяє за кілька днів презентувати новий проект реформ «Укравтодору». Кажуть, «перезавантаження» для дорожнього господарства готували місяцями.

За декілька днів Міністрество інфраструктури презентує новий проект реформи «Укравтодору». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

За наданою інформацією, Міністерство інфраструктури разом з експертами працювали над розробкою проекту реформи дорожнього господарства протягом останніх декількох місяців. 
 
«Глобальний проект реформи дорожнього господарства охоплює не тільки реформу «Укравтодору», а й зміни технології будівництва експлуатації доріг в купі зі змінами системи управління дорожнім господарством і його фінансування», - сказав Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.
 
Міністр зауважив, що реформування дорожнього господарства дасть можливість українцю відчути європейські дороги під колесами автомобіля вже у наступні декілька років.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», гроші на ремонт автомобільних доріг, передбачені Держбюджетом-2015, не дозволять ліквідувати ураження на всіх шляхах. За інформацією «Укравтодору», ремонт «світить» лише 40% доріг.
 
Коментарі (0)