ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМіни залишили Слов’янськ у темряві

Міни залишили Слов’янськ у темряві

Мешканці Слов’янська та прилеглих містечок залишилися без електропостачання. Причина – потрапляння мін на територію розміщення диспетчерської та оперативно-виїзної бригади Слов'янського району електричних мереж.

Вранці 7 червня в результаті бойових дій в Слов'янську на територію розміщення диспетчерської та оперативно-виїзної бригади Слов'янського району електричних мереж (РЕМ) ДТЕК Донецькобленерго потрапили міни. Про це «Україні Комунальній» повідомили  в Слов'янському РЕМ ДТЕК Донецькобленерго.

«Від осколків постраждали спецтехніка, адміністративні та виробничі будівлі. Диспетчер і персонал оперативно-виїзної бригади евакуйовані Без електроенергії частково залишився Слов'янськ та 40 населених пунктів у Слов'янському районі», – йдеться в повідомленні.

Знеструмлено 11 лікарень і фельдшерсько-акушерських пункти, будівлі «Укртелекому», міського виконкому, СБУ, міліції, держказначейства та податкової інспекції Слов'янська. А також - 8 підкачувальних станцій, через що порушено водопостачання в багатоповерхових будинках.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 26 травня більше десятка міст під Донецьком залишилися без електропостачання. Аварійні бригади готові усувати проблеми, однак, проведення аварійно-відновлювальних робіт практично неможливо через активні бойові дії.
 
Коментарі (0)