ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоМінрегіон намагається спростити процедуру зведення пандусів для людей з особливими потребами

Мінрегіон намагається спростити процедуру зведення пандусів для людей з особливими потребами

Мінрегіон розпочав роботу над спрощенням механізму зведення пандусів для людей з особливими потребами
У Мінрегіоні розпочато роботу над спрощенням механізму зведення пандусів для людей з особливими потребами. 1 грудня відбулось засідання відповідної робочої групи під головуванням Першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В’ячеслава Негоди та заступника Міністра Лева Парцхаладзе.
 
На засіданні було розглянуто пропозиції щодо впровадження спрощеного механізму зведення пандусів для маломобільних груп населення, а також запропоновано низку змін до законодавства. Зокрема, постало питання щодо необхідності включення будівництва пандусів до переліку робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію.
 

За результатами засідання прийнято рішення оперативно доопрацювати пропозиції та розробити законодавчий механізм, який зробить процедуру зведення пандусів більш простою та зрозумілою. Це, в свою чергу, суттєво поліпшить рівень комфорту для людей з особливими потребами. 

 
Коментарі (0)