ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМінрегіон передбачив 160 мільйонів на лічильники

Мінрегіон передбачив 160 мільйонів на лічильники

На оснащення засобами обліку тепла, води і газу в проекті державного бюджету України на 2013 рік передбачено близько 160 млн грн.

На оснащення засобами обліку тепла, води і газу в проекті державного бюджету України на 2013 рік передбачено близько 160 млн грн. Про це на сьогоднішній селекторній нараді з керівниками регіонів повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. 

«По обладнанню багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку користування водою і тепловою енергією нам дали 160 млн грн. Ми можемо на кожен будинок поставити цілий комплекс, який дає показники по воді в заліку, по теплу, по гарячій воді, і ще може, але як кажуть, за окрему плату... встановити регулятор, щоб люди не вікна відкривали, а щоб регулятор коригував подачу тепла», - зазначив Міністр. 

Анатолій Близнюк додав, що має намір направити лист головам обласних рад з проханням ухвалити рішення про необхідність оснащення будинків обладнанням, що дозволяє коригувати подачу тепла в будинки.

Джерело - РБК-України

 
Коментарі (0)