ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїМінрегіон «погорів» на хабарі

Мінрегіон «погорів» на хабарі

У Мінрегіоні вимагали хабар за надання листа-погодження. Директор одного з департаментів відомства спільно з заступником директора одного з публічних акціонерних товариств хотіли неправомірної вигоди у кілька десятків доларів.

За отримання хабара затримано директора одного з департаментів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Зокрема, зазначається, що директор одного з департаментів Мінрегіону, діючи за попередньою змовою з заступником директора одного з публічних акціонерних товариств, вимагали неправомірну вигоду від головного енергетика сільськогосподарського підприємства у сумі 20 тис дол за надання вказаним Міністерством листа-погодження.

«24 вересня 2014 року представник сільськогосподарського підприємства під час зустрічі з заступником директора ПАТ передав йому першу частину неправомірної вигоди у сумі 5 тис дол, а 24 листопада 2014 року у приміщенні службового кабінету вказаний керівник ПАТ отримав для себе та директора департаменту Міністерства другу частину неправомірної вигоди у сумі 15 тис дол.» - підкреслюється у повідомленні.

При цьому зауважується, що наразі директор департаменту Мінрегіону та заступник директора ПАТ затримані у порядку ст. 208 КПК України. Проводиться комплекс невідкладних слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення всіх фактичних обставин вчиненого кримінального правопорушення. За вказані дії посадовцям загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

 
Коментарі (0)