ГоловнаГоловнеПодіїМінрегіон повчиться у Заходу

Мінрегіон повчиться у Заходу

Анатолій Близнюк підписав Протокол про співпрацю між Мінрегіоном та Університетом штату Огайо.

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк та Директор Програми сприяння парламенту України-ІІ Елеонора Валентайн підписали Протокол про співпрацю між Мінрегіоном та Університетом штату Огайо – виконавцем проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Програма розвитку законотворчої політики України» (ПСП-ІІ). 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Міністерства. 

Учора, 6 вересня, Анатолій Близнюк підписав Протокол про співпрацю між Мінрегіоном та Університетом штату Огайо. 

Головним завданням проекту визначили розширення та якісне покращення доступу громадянського суспільства до законодавчого процесу з питань державної, регіональної, житлової політики і політики у сфері будівництва, архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства. Протоколом передбачається отримання розширеного доступу до інформаційно-комунікаційного ресурсу урядового порталу «Громадянське суспільство і влада». Ця система спрямована на поступове формування віртуального експертного середовища за різноманітними напрямками розвитку держави та перспективу залучення найактивніших представників громадянського суспільства до більш тісної співпраці із владою. 

«Сьогодні Мінрегіон є розробником соціально-значущих проектів нормативно-правових актів, зокрема, з питань реформування житлово-комунального господарства, передбачених Національним планом дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки. Ми потребуємо експертного погляду громадянського суспільства з цих питань. Упевнений, що використання сучасних технологій, з одного боку, і активної позиції громадян, з іншого боку, дозволить ефективно вирішити наші проблеми, що є актуальними у порядку денному розвитку країни», - прокоментував підписання Протоколу про співпрацю Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк.

 
Коментарі (0)