ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГМінрегіон прагне до реалізації державної економічної політики

Мінрегіон прагне до реалізації державної економічної політики

Мінрегіон візьме найдіяльнішу участь у реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.

Таке рішення було прийняте задля кращого забезпечення реального реформування та розвитку галузей систем життєзабезпечення та будівництва, - наголосив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Мінрегіону.

«Глава Уряду наголосив, що Житлово-комунальне господарство та будівництво є одним із головних пріоритетів для реалізації державної економічної політики, визначених проектом Програми. Тому Мінрегіон активно працюватиме над її втіленням, щоб названі галузі стали справжнім локомотивом економічного зростання. Таке завдання поставив перед нашим Міністерством профільний Віце-прем’єр України Олександр Вілкул», – сказав Геннадій Темник.

Нагадаємо, уряд планує до 10 лютого затвердити Державну програму активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. Програмою, зокрема, передбачена реалізація пріоритетних програм будівництва, а також визначення засад реалізації державної політики реформування житлово-комунального господарства, здійснення заходів щодо підвищення ефективності та надійності його функціонування, забезпечення сталого розвитку для задоволення потреб населення і господарського комплексу в житлово-комунальних послугах відповідно до встановлених нормативів і національних стандартів.

 
Коментарі (0)