ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГМінрегіон продовжує пресувати комунальників

Мінрегіон продовжує пресувати комунальників

Хоча опалювальний період в цілому проходить без значних аварій, Мінрегіон продовжує пресувати комунальників наголошеннями про оперативність реакцій у разі складнощів.

Регіонам слід особливо подбати про готовність оперативно усувати несправності та діяти в умовах ускладнення погодних умов.

На цьому сьогодні наголосив очільник Мінрегіону Геннадій Темник під час селекторної наради з регіонами країни з питань надійності роботи систем життєзабезпечення, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Мінрегіону.

«Скінчилася лише перша частина опалювального періоду, а попереду ще більше двох місяців наполегливої роботи. Нам вдалось запобігти серйозним аваріям та надзвичайним ситуаціям. Але треба пам’ятати про необхідність достатньої кількості паливо-мастильних матеріалів та піщано-соляної суміші, ремонтних матеріалів, повну готовність спеціальної техніки, готовність до залучення пересувних електростанцій для електропостачання об’єктів життєзабезпечення населення. У першу чергу котелень, водогонів та каналізаційних мереж у разі знеструмлення населених пунктів. Треба вжити всіх можливих заходів для безперебійного електропостачання», – сказав Геннадій Темник.

За його словами, через різке зниження температури необхідно забезпечити необхідну кількість ємностей та техніки для доставки води, у разі припинення водопостачання, та обов’язково, достатню кількість ремонтних матеріалів.

Міністр подякував головам обласних державних адміністрацій за забезпечення безаварійної роботи систем життєзабезпечення під час святкових днів, та закликав реагувати на звернення громадян про ускладнення у роботі опалення та водопостачання.

Нагадаємо, як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом минулого тижня Прем'єр-міністр Микола Азаров також наголошував на оперативності усунення наслідків погодніх умов.

 
Коментарі (0)