ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМінрегіон: Стіну на кордоні з РФ будує вся Україна

Мінрегіон: Стіну на кордоні з РФ будує вся Україна

Двадцять областей зводять фортифікаційні споруди на сході України. Наразі будуються перша та друга лінії. Загалом планується звести близько 300 опорних пунктів.

Наразі ведеться робота зі зведення першої та другої ліній фортифікацій. Будівництвом займаються працівники з 20 областей України. Про це заявив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, передає сайт Мінрегіону.

«Загалом планується звести  близько 300 об'єктів, а один опорний пункт охоплюватиме площу приблизно у 40 гектарів. Вся країна розуміє, що це та необхідна і важлива робота, без якої ми не зможемо захистити наші здобутки і забезпечити подальший розвиток країни та проведення реформ», - наголосив Віце-прем`єр.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у вересні 2014 Україна почала облаштування надійно укріпленого кордону з Росією.
 
«За дорученням Президента Петра Порошенка розпочато виконання першочергових робіт щодо фортифікаційного обладнання та встановлення систем інженерного загородження на визначених рубежах» - повідомляв штаб АТО.
 
При цьому уточнюється, що заплановано створити два оборонних рубежі, основним призначенням яких є недопущення проникнення на територію України противника.
 
Коментарі (0)