ГоловнаГоловнеБлагоустрійМінрегіон вимагатиме стимулів для благоустрою міст

Мінрегіон вимагатиме стимулів для благоустрою міст

Мінрегіон звернеться до Уряду із пропозицією запровадити систему стимулів для переможців щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк під час вручення нагород переможцям цьогорічного конкурсу, - інформує «У.К.» прес-служба Мінрегіону.

«Публічне визнання заслуг – необхідне для кожної небайдужої людини та громади. Але цього замало, і ми докладемо всіх зусиль для того, щоб уже для переможців наступного конкурсу перемога була підкріплена суттєвими матеріальними стимулами. Мінрегіон звернеться до Уряду із пропозицією відновити добру традицію, яка вже існувала раніше, щоб громади за свій успіх отримували комунальну техніку та необхідне обладнання. Переконаний, треба, щоб змагатися за благоустрій та перемагати стало вигідно», – сказав  Анатолій Близнюк.

Підсумки конкурсу затверджені розпорядженням Кабінету Міністрів від 10.03.2012  №653-р. За звання кращих змагався 71 населений пункт у 6 категоріях залежно від кількості мешканців. Головним критерієм відбору був комунальний благоустрій населеного пункту, а саме, ремонт житлового фонду, утримання доріг, шляхопроводів, належне водопостачання та водовідведення. Найбільш активну участь у конкурсі взяли представники Вінницької, Донецької, Івано-Франківської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Хмельницької та Черкаської областей. Переможці отримали перехідні кубки Кабінету Міністрів та дипломи.

Повний список переможців

 
Коментарі (0)