ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Мінрегіон звернеться до ГПУ через незадовільний початок опалювального сезону в Шепетівці, Смілі

Мінрегіон звернеться до ГПУ через незадовільний початок опалювального сезону в Шепетівці, Смілі

Через незадовільний стан із підключенням інфраструктури до опалення міст Шепетівки, Сміли, Славутича, Коцюбинського будуть спрямовано відповідні звернення до прокуратури щодо неналежного виконання повноважень посадовими особами згаданих населених пунктів
На сьогодні маємо інформацію від ОДА щодо незадовільного стану з підключенням інфраструктури до опалення міст Шепетівки, Сміли, Славутича, Коцюбинського. З усіх цих питань буде спрямовано відповідні звернення до прокуратури щодо неналежного виконання повноважень  посадовими особами згаданих населених пунктів. Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр-Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляє прес-служба Мінрегіону.
 
Водночас урядовець зауважив, що по країні кількість проблемних ситуацій щодо старту опалювального сезону є меншою порівняно із ситуацією минулого року. Він наголосив на відповідальності посадових осіб місцевого самоврядування щодо підготовки і вчасного старту опалювального сезону.
 
«Генеральна прокуратура має розібратися у ситуаціях, по яким будуть відповідні звернення, та  захистити права споживачів», — підкреслив Геннадій Зубко. 
 
Коментарі (0)