ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМНС бере під опіку зони відпочинку

МНС бере під опіку зони відпочинку

МНС виступило з ініціативою організувати комісійні виїзди робочих груп у складі представників місцевої влади та інших зацікавлених відомств з метою посилення контролю за впорядкуванням зон відпочинку та місць купання в усіх регіонах України.

Міністерство надзвичайних ситуацій виступило з ініціативою організувати комісійні виїзди робочих груп у складі представників місцевої влади, МНС, Держтехногенбезпеки, санепідемстанцій та інших зацікавлених відомств з метою посилення контролю за впорядкуванням зон відпочинку та місць купання в усіх регіонах України.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі МНС.

Під час таких виїздів пропонується проводити роз’яснювальну роботу серед населення та керівників підприємств, у власності яких перебувають такі об’єкти, щодо правил поведінки на воді та надання першої медичної допомоги.

Віктор Балога також пропонує провести позачергові засідання комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час яких необхідно проаналізувати причини виникнення надзвичайних подій на водних об’єктах та визначити додаткові заходи щодо попередження загибелі людей та підвищення безпеки на воді.

 
Коментарі (0)