ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМінсоцполітики обіцяє скору монетизацію пільг на оплату комунальних послуг

Мінсоцполітики обіцяє скору монетизацію пільг на оплату комунальних послуг

Нарахування монетизованих пільг на оплату комунальних послуг запланували розпочати найближчим часом.
Нарахування монетизованих пільг на оплату комунальних послуг запланували розпочати найближчим часом. 
 
Про це написала міністр соціальної політики Юлія Соколовська на своїй сторінці у Facebook.
 
"Ми підготували базу для монетизації пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Найближчим часом планується розпочати відповідне нарахування, яке дозволить пільговикам самостійно розпоряджатися коштами з пільг (а також стимулюватиме їх до ефективного використання ресурсів, оскільки зекономлені кошти вони залишають собі)", - вказала Юлія Соколовська.
 
Вона додала, що монетизація "спрацьовує добре, особливо зараз, коли люди отримають монетизовану допомогу, навіть якщо ще не користуються опаленням, наприклад, через чудові погодні умови".
 
Раніше, міністр Юлія Соколовська, розповідала, що Законопроект про реформу прожиткового мінімуму наразі перебуває на етапі погодження. 
 
"Ми виступили за ефективні підходи у боротьбі з бідністю, тому ініціювали реформу прожиткового мінімуму (ПМ) - розробили, представили та погоджуємо відповідний законопроект", - повідомила міністр, підсумовуючи перші 50 днів роботи уряду.
 

За її словами, суть полягає у тому, щоб відв’язати від ПМ нерелевантні форми виплат та допомог (яких сьогодні нараховується понад 150). 

 
Коментарі (0)