ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМінсоцполітики перерахувало споживачам компенсацію за електроенергію

Мінсоцполітики перерахувало споживачам компенсацію за електроенергію

Міністерство соціальної політики перерахувало 322 мільйони в якості компенсації, за спожиту в січні електроенергію для електричного опалення
Міністерство соціальної політики перерахувало 322 мільйони в якості компенсації, за спожиту в січні електроенергію для електричного опалення, про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.
 
"У лютому ми запровадили компенсації людям, у яких встановлене електроопалення. Цього тижня Міністерство соціальної політики вже перерахувало 322 млн грн компенсації за спожиту в січні електроенергію для понад 571 тисячі громадян", – заявив прем'єр.
 
"Уряд продовжує працювати над розв'язанням тарифного питання", – похвалився Шмигаль, забувши нагадати, що саме його уряд створив тарифну проблему.
 
Нагадаємо, 1 січня прем’єр-міністр заявив, що українці, у яких встановлено електроопалення, отримають компенсації за підвищення тарифу на електроенергію.
 

29 січня Верховна Рада підтримала зміни до Держбюджету, що передбачають виділення 1,4 млрд грн компенсацій для громадян з електропостачанням. 

 
Коментарі (0)