ГоловнаНовини ЖКГПодіїМінсоцполітики планує навчити пенсіонерів користуватися послугами онлайн

Мінсоцполітики планує навчити пенсіонерів користуватися послугами онлайн

У Мінсоцполітики пообіцяли перевести пенсіонерів на банківську систему отримання пенсій і навчити кожного користуватися послугами онлайн
У Мінсоцполітики пообіцяли перевести пенсіонерів на банківську систему отримання пенсій і навчити кожного користуватися послугами онлайн. 
 
Про це під час брифінгу сказала міністр соціальної політики України Марина Лазебна.
 
“Ми готуємо сьогодні рішення про те, щоб максимально допомогти пенсіонерові опанувати і перевести їх на банківську систему. Ми такий навіть хочемо запропонувати проект, який буде називатися “Допомога літній людині”, - сказала Лазебна.
 
За її словами, такий проект покликаний допомогти пенсіонерам отримати пенсію на банківську картку, щоб вони могли оплатити цією карткою онлайн послуги, замовити продукти харчування, ліки, тощо. “Ми будемо працювати, я вам обіцяю, з кожним пенсіонером, тими, хто сьогодні ще в такі програми не залучений”, - наголосила міністр.
 

Нагадаємо, в аптеках і магазинах ввели додаткові обмеження по кількості відвідувачів. У приміщеннях має бути один покупець на 10 кв. м площі магазину. Власники магазинів і аптек повинні дотримуватися цих обмежень, а також забезпечити виконання всіх раніше введених протиепідемічних заходів. 

 
Коментарі (0)