ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМінсоцполітики пояснило, як пільговик може дізнатись про розміри доплат, які йому необхідно зробити

Мінсоцполітики пояснило, як пільговик може дізнатись про розміри доплат, які йому необхідно зробити

Міністерство соціальної політики пояснило, як пільговик може дізнатись про розміри доплат, які йому необхідно зробити, у той час, як у платіжці зазначені суми повністю
Міністерство соціальної політики пояснило, як пільговик може дізнатись про розміри доплат, які йому необхідно зробити, у той час, як у платіжці зазначені суми повністю. 
 
Відповідні роз’яснення Мінсоцполітики опублікували на своїй сторінці у Facebook.
 
"Щодо послуг, за які потрібно доплатити, АТ "Ощадбанк" надішле Вам СМС (з розмірами доплати за кожним видом послуги). Також ви може зайти у свій особистий кабінет на сайті АТ "Ощадбанк", де відображається рух коштів за вашим обліковим записом", - повідомили у Міністерстві.
 
Нагадаємо, Заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко закликав пільговиків звернутися за субсидією до кінця грудня, щоб отримати відшкодування за весь опалювальний період. Під час звернень за субсидією у січні вона нараховуватиметься лише з початку року.
 

 

 
Коментарі (0)