ГоловнаНовини ЖКГПодіїМінсоцполітики просить «доносити» на сусідів які незаконно отримують субсидію

Мінсоцполітики просить «доносити» на сусідів які незаконно отримують субсидію

Мінсоцполітики запустило «гарячу лінію» з питань порушень при наданні соціальної допомоги. Зателефонувавши кожен громадянин зможе повідомити про випадки необґрунтованого отримання субсидії
Мінсоцполітики запустило «гарячу лінію» з питань порушень при наданні соціальної допомоги. 
 
Зателефонувавши на «гарячу лінію» (в робочий час, з 9:00 до 18:00 в будні) кожен громадянин зможе повідомити про випадки необгрунтованого отримання будь-якого виду державної соціальної допомоги, що виплачуються органами соціального захисту населення, або ж розповісти про факт порушення законодавства чиновниками при призначення такої допомоги, в тому числі субсидій.
 
Звертатися просять за телефоном 0 800 50 27 57. Лінія є безкоштовною і працює в робочі дні з 9 до 18 без обідніх перерв. А щоб добропорядних українців не мучила совість, чиновники повідомили, що аналогічні гарячі лінії діють і в інших країнах Європи.
 

За словами гендиректора Директорату сім'ї та соціальної підтримки Мінсоцполітики Віталія Музиченко, створення реєстру отримувачів субсидій, запуск «гарячої лінії», впровадження європейських основ соціального інспектування та запобігання порушень і махінацій в сфері надання соціальної допомоги - кроки, які дозволять зробити підтримку населення більш адресною і справедливо розподіляти гроші платників податків. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Жовтня 2018 p. 22:41
Субсидії - це зараз актуальна тема, бо комунальні платежі - це єдиний вид платежів, де держава хоч трохи компенсує постійне знецінення національних грошей. Адже насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня - лише зовні це виглядає , як підвищення цін і тарифів.------------------------------------- Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.