ГоловнаНовини ЖКГПодіїМіністерство енергетики та захисту довкілля отримало нову очільницю

Міністерство енергетики та захисту довкілля отримало нову очільницю

Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючу обов'язки Міністра енергетики та захисту довкілля України - Ольгу Буславець
На позачерговому засіданні Уряду Ольгу Буславець було призначено т.в.о.Міністра енергетики та захисту довкілля України, згідно з розпорядженням від 16.04.2020 № 430-р, повідомила пресслужба Кабміну.
 
Довідково:
 
Буславець Ольга Анатоліївна працювала ​генеральним директором Директорату енергетичних ринків Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з 19.12.2017 до 02.02.2020.
 
Закінчила Донецький державний технічний університет, факультет електропостачання, за фахом інженер-електрик. Розпочала трудову діяльність на посаді економіста, інженера підприємства селищних електричних мереж ПО «Донецьквугілля», згодом перейшла працювати до ДП «Укренерговугілля» (м. Київ).
 
З 2005 року, працює на державній службі в Міністерстві енергетики. Пройшла шлях від головного спеціаліста до директора департаменту електроенергетичного комплексу, а потім Генерального директора Директорату енергетичних ринків. Загальний стаж державної служби близько 15 років.
 

Нагороджена Знаком «Відмінник енергетики України». Має почесне звання «Заслужений енергетик України». Кандидат технічних наук. 

 
Коментарі (0)