ГоловнаНовини ЖКГПодіїМіністр розвитку громад і територій України подала у відставку

Міністр розвитку громад і територій України подала у відставку

Міністр розвитку громад і територій України Олена Бабак подала у відставку. Її відставку пояснюють тим, що міністр "не справлялася, не делегувала повноваження"
Міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак подала у відставку. Про це повідомляють Українська правда з посиланням на джерела у фракції "Слуга народу" та Кабінеті міністрів, а також нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко. 
 
"Сьогодні в парламент надійде подання прем'єр-міністра України про звільнення з займаної посади міністра розвитку громад і територій України Альони Валеріївни Бабак, яка написала заяву за власним бажанням. Також до парламенту надійде подання прем'єра щодо нової кандидатури на посаду міністра", - повідомив Гончаренко. 
 
Її відставку пояснюють тим, що міністр "не справлялася, не делегувала повноваження". 
 
Водночас більшість нардепів "Слуги народу" не знає про звільнення Бабак. Сьогодні, 17 січня, про це оголосять на профільному комітеті. 
 
Посаду міністра розвитку громад і територій пророкують голові Івано-Франківської облдержадміністрації Денису Шмигалю, зазначає УП. 
 
За словами Гончаренка, головним кандидатом на посаду замість Бабак є народний депутат Олена Шуляк, яка представляє фракцію "Слуга народу". 
 
У Кабміні наголошують на важливості розвитку регіонів і дають 90% імовірності, що Шмигаль стане віце-прем'єром. 
 
Кандидатуру Бабак президенту запропонував Олексій Гончарук, який був знайомий з депутаткою по роботі у BRDO. Зеленському сподобалися її професійні якості, і він майже одразу погодив її кандидатуру на посаду міністра.
 
Коментарі (0)