ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Сумах «переграють» рух громадського транспорту

У Сумах «переграють» рух громадського транспорту

У понеділок громадський транспорт Сум буде курсувати по-новому. Це зроблено для вшанування пам’яті загиблих в зоні АТО, які поховані на Центральному кладовищ.

Завтра у Сумах з 9:00 до 10:30 буде перекрито рух транспорту по вул. Петропавлівська, а з 9:00 до 9:30 – по вул. 20 років Перемоги. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міської ради.

Це зроблено для вшанування пам’яті загиблих в зоні АТО, які поховані на Центральному кладовищі, та проходження колони людей із цвинтаря до пам’ятника Шевченку.
 
Тролейбуси №№ 3 і 4 на цей час призупинять рух по вул. Петропавлівська, маршрутні таксі рухатимуться в об’їзд по вул. Кондратьєва.
 
Крім того, з 9:00 до 9:30 маршрутні таксі № 1 («Роменська – Гамалія») не буде доїжджати до Сумської міської клінічної лікарні №1, а маршрутні таксі № 17А («Хіммістечко – Роменська») на цей час призупинить рух по вул. 20 років Перемоги.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на початку вересня у Сумах ремонтуватимуть електромережі. У зв’язку з цим 26 серпня та 1- 4 вересня деяким жителям міста доведеться тимчасово обходитися без світла.
 
Коментарі (0)