ГоловнаНовини ЖКГЖитлоМолодим родинам «роздали» квартири в Києві та передмісті

Молодим родинам «роздали» квартири в Києві та передмісті

На Київщині цьогоріч квартири отримало 22 молоді родини, які ще раніше взяли участь у державних житлових програмах – програма, що реалізується за механізмом 70% на 30% та пільгового молодіжного кредитування.

У Київській області 22 молоді родини отримали власне житло, адже раніше стали учасниками державних житлових програм, а саме програми доступного житла, що реалізувалася за механізмом 30 на 70, та програми пільгового молодіжного кредитування. Про це повідомили у Державному фонді молодіжного житлового будівництва.

Так, квартири знаходяться у щойно збудованих житлових комплексах.

«Усі 22 сім’ї-новосели придбали свого часу завдяки державній підтримці оселі у чудових нових будинках. Зокрема, у столичному будинку на проспекті Науки, 58 та житловому будинку №5 у 4-му мікрорайоні житлового масиву Позняки Дарницького району Києва, а також у столичному передмісті - селі Софіївська Борщагівка на вулиці Академіка Шалімова, 6», - налосили в фонді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Закарпатській області виділили майже 2,5 мільйони гривень на молодіжне житлове кредитування. Відтак, скористатися програмою зможуть не лише молоді родини, а й одинокі молоді громадяни, які потребують покращення житлових умов.

 
Коментарі (0)