ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГМонополістам на ринку довгобудів цього року буде непереливки

Монополістам на ринку довгобудів цього року буде непереливки

У 2012 році Антимонопольний комітет України має намір провести масштабні дослідження деяких ринків, зокрема – у сфері незавершеного будівництва житла

У 2012 році Антимонопольний комітет України має намір провести масштабні дослідження деяких ринків, зокрема – нафтопродуктів і скрапленого газу, окремих банківських послуг, будівельних матеріалів, послуг із надання місць для торгівлі продовольчими товарами, а також у сферах незавершеного будівництва житла, земельних відносин тощо.

Про це повідомив в.о. голови Комітету Рафаель Кузьмін під час прес-конференції минулої п’ятниці, інформує прес-служба.

Як зазначається у повідомленні, особливістю минулого року стало проведення комплексних перевірок, у яких одночасно була задіяна вся система органів Комітету. Такі перевірки торкнулися ринків адміністративних, житлово-комунальних послуг, електро- і газопостачання, стисненого і скрапленого газу, продуктів харчування. Зокрема, органи Комітету здійснили близько 3 тис. перевірок у житлово-комунальній сфері стосовно діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Загалом, за словами Р.Кузьміна, завдяки діям Антимонопольного комітету України на соціально важливих ринках громадяни та підприємці у 2011 році заощадили близько 490 млн грн.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)