ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМосква «відхрестилася» від сьогоднішніх поставок електрики в Крим

Москва «відхрестилася» від сьогоднішніх поставок електрики в Крим

Росія спростувала чутки про старт поставок електроенергії в Крим через енергоміст. Зазначається, що подача електрики деяким споживачам півострова була відновлена за рахунок ремонту Сімферопольської ТЕЦ

Міністерство енергетики Російської Федерації спростувало інформацію щодо початку електропостачання в Крим через енергоміст з Кубані. Раніше про поставки електрики з Росії Крим заявив один із чиновників окупованого півострова. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

«27 листопада близько 11-20 у ряді ЗМІ з'явилася інформація про постачання 22 МВт по енергомосту з Кубані в Крим. Про це повідомив перший віце-прем'єр Республіки Крим Михайло Шеремет на засіданні міжвідомчої комісії з контролю за громадською безпекою», - йдеться в повідомленні російського Міністерства.

Москва наголошує, що дана інформація не відповідає дійсності.

Напруга на Керч дійсно було подано сьогодні, але за рахунок введення з ремонту блоку 50 МВт на Сімферопольській ТЕЦ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, працівники «Укренерго» припинили ремонт пошкодженої лінії електропередач до тимчасово окупованого Криму за вимогою активістів. При цьому, роботи з відновлення ЛЕП було майже завершено.

 
Коментарі (0)