ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаРоботи з відновлення «кримських» ЛЕП зупинено

Роботи з відновлення «кримських» ЛЕП зупинено

Працівники «Укренерго» припинили ремонт пошкодженої лінії електропередач до тимчасово окупованого Криму за вимогою активістів. При цьому, роботи з відновлення ЛЕП було майже завершено.

Ремонтні бригади «Укренерго», які відновлювали пошкоджену внаслідок підриву ПЛ 220 кВ «Каховська-Титан», припинили свою роботу на прохання учасників акції енергетичної блокади Криму. Про це повідомляє «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Херсонської обласної державної адміністрації.

Як йдеться у повідомленні, один з активістів та лідерів акції Ленур Іслямов пояснив таку заборону тим, що активісти виставили вимоги до окупаційної влади щодо звільнення політв'язнів, і поки не буде виконано цю умову, електропостачання на територію тимчасово окупованого Криму не відновлять.

В свою чергу, в «Укренерго» наголошують, наразі на електроопорі піднято грозозахисний трос та проводи трьох фаз. Залишилося лише під’єднати проводи до гірлянд ізоляторів та підготувати лінію до можливості подачі напруги.

Примітно, бригада магістральних мереж знаходиться неподалік від місця робіт та готова приступити до їх завершення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в «Укренерго» поки не повідомляють, чи буде після ремонту опори лінії електропередач «Каховська – Титан» подаватися електроенергія до тимчасово окупованого Криму.

 
Коментарі (0)