ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїМости під Донецьком страждають від вибухів

Мости під Донецьком страждають від вибухів

Зловмисники підірвали черговий міст в Донецькій області. Від рук правопорушників постраждав інфраструктурний об'єкт в місті Зугрес. В результаті вибуху проліт мосту у бік селища Заріччя впав в річку.

У Зугресі терористи підірвали міст, який будувався 5 років. За словами місцевих жителів, проліт мосту у бік селища Заріччя впав в річку. Про це повідомили мешканці Зугресу, які стали очевидцями того, що відбувається, передає УНІАН.

«Цей міст в сторону селища Заріччя будували довго - 5 років, а тепер проліт його впав в річку», -розповіли очевидці. Місцеві жителі додали, що, за словами «ополченців, які стоять на блокпостах», вночі вони нібито прийняли трактор, що рухався по мосту за танк і тому підірвали міст. 

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 11 липня на Донецькій залізниці два шляхопроводи було пошкоджено вибухами. О 19:05 на 15 км перегону Сіверськ-Новозолотарівка Донецької залізниці невідомі особи підірвали шляхопровід над залізничними шляхами - один з прольотів моста впав на рейки. Того ж дня о 19:50 на 1100 км перегону Микитівка-Диліївка було скоєно ще один підрив шляхопроводу, через один проліт міст теж впав на рейки. В обох випадках рух поїздів за вказаними ділянками істотно не змінився.
 
Коментарі (0)