ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМости та дороги під Херсоном взяли під охорону

Мости та дороги під Херсоном взяли під охорону

У Херсонській області побоюються за інфраструктуру регіону. Саме тому там влаштували блокпости та поставили міліцію та самооборону охороняти всі мости та дороги державного значення.

У Херсонській області взято під охорону всі мости та дороги державного значення. Їх захищатимуть співробітники міліції та представники народної самооборони. Ппро це повідомив начальник Управління Міністерства внутрішніх справ в Херсонській області Михайло Фабрін, передає «Укрінформ».

«Ми все робимо для того, щоб сьогодні, у нинішніх умовах, у нас у регіоні був мир, спокій, стабільність. Загальними зусиллями - я віддаю належне представникам самооборони, громадськості - вже створено 10 блокпостів на території Херсонської області. Охороняються усі мости, охороняються дороги державного значення», - розповів пан Фабрін.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Київській міській державній адміністрації побоюються за збереження інфраструктури міста. Мер столиці Віталій Кличко зазначив, що територіальна оборона повинна посилити охорону стратегічних об'єктів.
 
Коментарі (0)