ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГІмпортний газ здешевшав ще на 9% і продовжить дешевшати

Імпортний газ здешевшав ще на 9% і продовжить дешевшати

В березні 2020 року середня вартість імпортного газу в Україні знизилася на 9%, якщо порівняти її з показником за лютий

В березні 2020 року середня вартість імпортного газу в Україні знизилася на 9%, якщо порівняти її з показником за лютий, коли було до 153,65 дол. За 1 тис. Куб. м. Відповідне інформацією з цього приводу поділилася прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України з огляду на дані Державної фіскальної служби.

Державна митна служба України вже прорахувала новий тариф на імпортний природний газ, взявши до уваги його митне оформлення під час ввезення на територію України в період з 1 по 31 березня 2020 року. Таким чином, середня вартість блакитного палива склала 4163,7385 грн, або 153,646 дол., За 1 тис. Куб. м.

Іншими словами, ціна на блакитне паливо в березні знизилася в цілому на цілих 8,8% в Україні, що досить немало. До всього іншого, в Нафтогазі відзначили, що така тенденція продовжиться і далі. Тобто, газ буде дешевшати і далі. На це вплине відразу ряд чинників - низьке споживання через теплу погоду і нафтова криза. Так що до літа буде встановлений новий тариф на газ.

 

 
Коментарі (0)