ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМісцева влада зможе самостійно купувати будівельні матеріали коштом держбюджету

Місцева влада зможе самостійно купувати будівельні матеріали коштом держбюджету

Місцева влада зможе самостійно купувати будівельні матеріали для аварійних робіт коштом державного бюджету, що дозволить швидко відновити лікарні, будинки та інші об’єкти
Місцева влада зможе самостійно купувати будівельні матеріали для аварійних робіт коштом державного бюджету, що дозволить швидко відновити лікарні, будинки та інші об’єкти, про це розповіла пресслужба Міністерства розвитку громад і територій.
 
Кабінет міністрів України, 5 квітня, схвалив рішення, що регіонам дозволять коштом держбюджету купувати такі матеріали як скло для віконних і дверних блоків, ДСП/ДВП та гіпсокартонні плити, бруси, дошки та рейки, цвяхи, плівку, металеві листи тощо.
 
Таким чином влада "на місцях" зможе невідкладно проводити першочергові аварійно-ремонтні роботи на об’єктах, які пошкоджені через російський воєнний напад. 
 
Як зазначили у міністермтві розвитку громад та територій, це дозволить регіонам в умовах воєнного стану купувати найнеобхідніші будівельні матеріали і відновлювати лікарні, адміністративні приміщення, житлові будівлі та комунальні підприємства, які постраждали від російських атак.
 

Замовниками виступатимуть військові адміністрації в населених пунктах, які постраждали внаслідок бойових дій. 

 
Коментарі (0)