ГоловнаНовини ЖКГПодіїМісія МВФ поїхала з України, але обіцяла повернутись

Місія МВФ поїхала з України, але обіцяла повернутись

Місія МВФ, яка відвідувала Київ у період з 21 по 29 травня 2019 для обговорення останніх актуально політичних і економічних подій, завершила свій візит в Україну
Місія Міжнародного Валютного Фонду на чолі з Роном ван Роденом, яка відвідувала Київ у період з 21 по 29 травня 2019 року для обговорення останніх на часі політичних та економічних подій, завершила свій візит в Україну. 
 
Про це йдеться у заяві за підсумками візиту, про що повідомляє прес-служба МВФ.
 
“Команда фахівців МВФ мала дуже плідні дискусії з владою України, включно з Президентом Зеленським, стосовно перегляду програми стенд-бай між Україною та МВФ. Експерти МВФ дійшли висновку щодо реалістичності грошово-кредитної та податково-бюджетної політики. Місія готова повернутися до Києва для продовження дискусій після парламентських виборів щойно новий Уряд визначиться з пріоритетами своєї політики”, - заявив пан ван Роден.
 

У МВФ водночас заявили, що викладені думки є точкою зору фахівців МВФ і не обов’язково є позицією Ради Виконавчих Директорів МВФ. Результати роботи цієї місії не будуть предметом розгляду на Раді Виконавчих Директорів. 

 
Коментарі (0)