ГоловнаНовини ЖКГТранспортМіськрада Харкова виділила кошти на станцію метро «Перемога»

Міськрада Харкова виділила кошти на станцію метро «Перемога»

На сесії Харківської міської ради депутати виділили з міського бюджету понад 40 млн грн на завершення будівництва станції метро «Перемога».

У Харкові на завершення будівництва станції метро «Перемога» з міського бюджету буде виділено 46,1 млн грн. Таке рішення прийняли депутати 21 січня на сесії Харківської міської ради.

Також, у прес-службі додали: «На будівництво направлять нерозподілені залишки коштів за підсумками 2014 року. Крім того, 1,1 млн грн буде виділено на будівництво електродепо «Олексіївське» із з'єднувальною гілкою до третьої лінії Харківського метрополітену».
 
Нагадаємо, раніше радник Харківського міського голови Євген Водовозов заявив, що станцію метро «Перемога» планують відкрити в цьому році, також у 2015 році планують закінчити проектування двох станцій метро цієї лінії у бік вул. Одеської. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на сесії Харківської міської ради депутати вирішили звільнити вдів Героїв Радянського Союзу від оплати житлово-комунальних послуг в межах норм споживання).
 
Коментарі (0)