ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМіст в Сумах отримає патріотичне забарвлення

Міст в Сумах отримає патріотичне забарвлення

Один з мостів міста Суми «одягнуть» у патріотичне забарвлення. Активісти пофарбують його в синьо-жовтий колір українського двуколора.

У Сумах студенти-активісти «Студреспубліки» почали фарбувати міст в колір українського прапора. Поручні перил на шляхопроводу по вул. 20 років Перемоги будуть синьо-жовтого кольору. Про це повідомили самі активісти, пише сайт 0542.

«Близько 10 осіб приступили до роботи опівдні. Вони зашкурили стару фарбу, підготували поверхню, і ближче до 14:00 взялися за фарбування. Планується перефарбувати дві сторони мосту і, напевно, доведеться розтягнути це ще на один день», - йдеться в повідомленні. Організатори заявили, що міська влада проінформована про проведення заходу, та їх згода наразі отримана. До речі, вчора активісти іншої громадської організації розфарбували міст по вул. Горького.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Дніпропетровську з'явився гігантський герб України. Невідомі намалювали його на одному з найвищих будівель міста - готелю «Парус». Тризуб помітили в неділю вранці, заввишки він понад п'ятдесяти метрів. Тепер його можна побачити з різних куточків центральної Набережної. Городяни - вражені, така ідея їм подобається.
 
Коментарі (0)