ГоловнаНовини ЖКГЖитлоМісто на Луганщині відбудовують після вибухів боєприпасів

Місто на Луганщині відбудовують після вибухів боєприпасів

У Сватово, що у Луганській області стартували відновлювальні роботи. Наразі у місті працюють бригади, які відбудовують постраждалі від влучань боєприпасів будинки.

У місті Сватово Луганської області стартували відновлювальні роботи. Наразі у Сватовому потребують відновлення 59 будинків, у 19 із них потрібен ремонт шиферної скатної крівлі. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає прес-служба відомства.

Зокрема, ремонтні бригади вже працюють у школах і одному з багатоквартирних будинків.  Наразі у місті працюють дефектні групи і будівельні бригади. До них приєднаються будівельні бригади із Києва та Харкова.

«Є необхідність у проведенні будівельних робіт із заміни скла у вікнах, деформованих віконних блоків, дверей, у тому числі міжкімнатних. Два багатоквартирні будинки отримали локальні ушкодження зовнішніх огорож через пряме ураження боєприпасами. У багатьох будинках утворилися тріщини у зовнішніх та внутрішніх огороджувальних конструкціях», - наголосив чиновник.

За словами чиновника, у місті пошкодження 600 індивідуальних будинків садибного типу, ще один зруйновано вщент.

Також пошкоджена школа мистецтв, будівлі управління пенсійного фонду і міської ради, гімназія, три загальноосвітні школи, центр розвитку дитини, школа-інтернат для дітей із вадами слуху, три дитячих дошкільних заклади, будинок для літніх людей, центр первинної медико-соціальної допомоги.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сватово вдалося повністю відновити системи водопостачання, водовідведення, газозабезпечення, електропостачання, теплопостачання і зв'язку.

 
Коментарі (0)