ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняМітингувальники зупинили рух транспорту у Черкасах

Мітингувальники зупинили рух транспорту у Черкасах

У Черкасах масові акції протесту привели до заблокування вулиць. Обмеження руху мало місце на бульварі Шевченка в напрямі площі 700-річчя.

У Черкасах мітингувальники перекрили рух по бульвару Шевченка в напрямку площі 700-річчя, - повідомляє УНН.

Сьогодні вранці близько сотні мітингувальників пікетували Черкаську ОДА, УМВС в Черкаській області і рушили до прокуратури Черкаської області.

Вони йшли по дорозі, тому фактично рух транспорту був заблокований, рух в зворотньому напрямку – не заблокований. Потік машин в напрямку площі 700-річчя працівники ДАІ пустили паралельною вулицею.

Зауважимо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року.

Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року бійці спецзагону міліції «Беркут» жорстоко розігнали мирну акцію протесту на Майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест.

Нагадаємо, вчора у кількох регіонах активісти захопили будівлі обласних адміністрацій, так, відомо, захоплені Львівська ОДА, Тернопільська ОДА, також була вчинена спроба захоплення Рівненської ОДА. Додамо також, напередодні кілька тисяч осіб зібралися під будівлею Черкаської ОДА та почали штурмувати адмінбудівлю.

 
Коментарі (0)