ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМВФ обіцяє транш в обмін на закон про банки

МВФ обіцяє транш в обмін на закон про банки

Глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев сказав, що $ 4 млрд можуть надійти до держбюджету України при виконанні двох умов

Глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев сказав, що $ 4 млрд можуть надійти до держбюджету України при виконанні двох умов.

Україна може отримати перший транш кредиту від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в розмірі $ 4 млрд після того, як Рада прийме закон про банки в цілому, передає Interfax.

Як повідомив глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, вже отримано офіційний лист, заява від МВФ.

"Є дві умови, якщо вони будуть виконані, то відразу ж кошти надійдуть Україні, при чому до державного бюджету. За нашими підрахунками, це повинно бути близько $ 4 млрд кредиту", - сказав Гетманцев.

За його словами, кошти будуть спрямовані до Стабілізаційного фонду держбюджету.

Як повідомлялося раніше, депутати на засіданні в ніч з 30 на 31 березня ухвалили законопроект №2178-10 "Про обіг земель". "За" 259 голосів.

Депутати також підтримали законопроект "про неповернення Приватбанку". Повідомлялося, що для отримання 10 мільярдів макрофінансової допомоги Україні необхідно прийняти два законопроекти.

 

 
Коментарі (0)