ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМВФ підтримав новий механізм нарахування тарифів за тепло

МВФ підтримав новий механізм нарахування тарифів за тепло

МВФ схвалив рішення Кабміну щодо встановлення розрахунків за опалення відповідно до температурних режимів. У Мінрегіоні заявили, що таке рішення свідчить про професійність даної Постанови.

Міжнародний валютний фонд підтримав рішення Кабміну зобов’язати тепловиків нараховувати щомісячну плату за використання централізованого опалення із врахуванням змін температурного режиму.  Про це йдеться в листі постійного представника МВФ в Україні Жерома Ваше, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

«Ми проаналізували Постанову №630 КМУ і не маємо щодо неї заперечень з огляду на її загальну відповідність тій програмі, яка здійснюється за підтримки МВФ», - йдеться в листі.

За словами Віце-прем’єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунальних послуг Геннадія Зубка, така позиція не лише свідчить про професійність Постанови, а й руйнує низку популістичних міфів про МВФ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Уряд звільнить громадян, котрі користуються централізованим опаленням від переплати за тепло в опалювальний сезон. Тепловиків зобов’язали встановлювати розрахунки за опалення відповідно до температурних режимів. Відповідне рішення про внесення змін до Постанови №630 було ухвалено Кабінетом Міністрів.

 
Коментарі (0)