ГоловнаНовини ЖКГПодіїМВФ завершило роботу в Україні без прийняття рішення про перегляд програми stand by

МВФ завершило роботу в Україні без прийняття рішення про перегляд програми stand by

Місія Міжнародного валютного фонду в Україні з питань першого перегляду програми для України в форматі stand-by завершилася без ухвалення позитивного результату про такий перегляд
Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні з питань першого перегляду програми для України в форматі stand-by завершилася без ухвалення позитивного результату про такий перегляд, глава представництва МВФ в Україні Йоста Люнгман заявив про необхідність більшого прогресу і новий дискусій.
 
"Обговорення було продуктивним, проте потрібен більший прогрес на користь завершення першого перегляду програми. Дискусії триватимуть", - йдеться в його заяві.
 
Люнгмані нагадав, що місія працювала в період з 21 по 23 грудня і з 11 січня по 12 лютого і обговорила з представниками влади України прогрес у впровадженні заходів і реформ, які є частиною підтриманої угодою stand-by програми дій влади.
 
За його словами дискусії фокусувалися на посиленні управління Національним Банком; поліпшенні законодавчих та регулятивних основ банківського нагляду і фінансового оздоровлення; заходах, спрямованих на зменшення фіскального дефіциту в середньостроковій перспективі; законодавчі ініціативи по відновленню і посиленню антикорупційної інфраструктури та судочинства.
 

Дискусії стосувалися також заходів в секторі енергетики, додав глава представництва. 

 
Коментарі (0)