ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа будівництво водогонів у Дніпропетровській області виділено 7 млрд грн

На будівництво водогонів у Дніпропетровській області виділено 7 млрд грн

На будівництво водогонів у Дніпропетровській області уряд сьогодні, 22 серпня, виділив ще 7 млрд гривень

 

На будівництво водогонів у Дніпропетровській області уряд сьогодні, 22 серпня, виділив ще 7 млрд гривень. До зими всі мешканці постраждалих міст повинні мати доступ до води.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Паралельно з модернізацією нашої країни продовжуємо її швидку відбудову. Зокрема, долаємо наслідки російського теракту на Каховській ГЕС. Наша мета - відновити постачання води в міста Дніпропетровської області та допомогти людям, які втратили своє житло та свої врожаї через затоплення"

За словами глави уряду, загалом на всі заходи, пов’язані з наслідками підриву ГЕС, уряд виділив 4,6 млрд гривень. З них майже 32% вже витрачені на фінансування робіт та на виплату компенсацій.

Раніше ми писали, що український уряд працює над відновлення роботи чорноморських коридорів для експорту українського зерна та іншої продукції.

Також нагадаємо, що Кабінет міністрів оновив правила виплат 14 165 грн на оздоровлення дітей – їх тепер зможуть отримати батьки дітей з інвалідністю або багатодітні та малозабезпечені сім'ї у будь-якому регіоні України.

 

 

 
Коментарі (0)