ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа центральному автовокзалі Києва ввели квитки з QR-кодами

На центральному автовокзалі Києва ввели квитки з QR-кодами

Вхід на платформи на Центральному автовокзалі Києва став можливий тільки по QR-коду, який надрукований на квитках пасажирів.

 

Вхід на платформи на Центральному автовокзалі Києва став можливий тільки по QR-коду, який надрукований на квитках пасажирів. Якщо придбаний квиток в іншому місці, то його потрібно обміняти в касах або у адміністратора. Про це повідомили в транспортній системі "Укрпас".

"Закриті платформи - це перш за все про безпеку пасажирів. Тепер нелегальні перевізники і шахраї не зможуть потрапити на платформи Центрального автовокзалу Києва. Принцип роботи як в аеропорту - скануєш QR-код і потрапляєш на посадку", - зазначив директор компанії "Укрпас" Максим Скляренко .

QR-код знаходиться в квитку пасажира, якщо квиток був придбаний в касах Центрального автовокзалу Києва або на офіційному сайті автовокзалу ukrpas.com.ua.

"Якщо придбали квиток в іншому місці - вам потрібного його обміняти на QR-код в касах Центрального автовокзалу Києва або у адміністратора, який знаходиться біля турнікетів", - відзначили в транспортній системі.

Нагадаємо, Центральний автовокзал 22 липня в Києві відкрився після реконструкції.

На вокзалі також функціонує готель, який розташований на третьому поверсі. Після реконструкції на стінах і колонах залишилися легендарні мозаїки, які прикрашали будівлю ще з радянських часів.

 

 

 
Коментарі (0)