ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа черкаських вулицях фінішували ремонти

На черкаських вулицях фінішували ремонти

Черкаські комунальники завершили планові роботи з поточного ремонту доріг. Втім, вже мають плани на наступний рік.

У Черкасах завершено планові роботи з поточного ремонту доріг. Площа виконаних робіт у цьому році становить майже 25 тис. кв. м, а їх вартість близько 4,5 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.
 
«Нинішнього року нам нарешті вдалось відремонтувати вулицю Орджонікідзе, на відрізку між вулицями Чехова і Вербовецького, яка, незважаючи на діючий на ній рух маршрутних автобусів, взагалі не ремонтувалась з понад десяток років», – зазначає начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

Окрім того, на сьогодні погашено заборгованість із виплати заробітної плати та відновлено роботу КП «ЧЕЛУАШ». Завдяки спільним зусиллям департаменту житлово-комунального господарства та міської ради було виділено додаткові кошти для підтримки цього комунального підприємства на проведення аварійного ремонту доріг і мереж зливової каналізації. Це дозволить до настання зими відремонтувати понадпланово найбільш проблемні ділянки міських доріг.

За словами Сергія Отрешка, нині працівники «ЧЕЛУАШу» проводять нормативні обстеження, відповідно до вимог Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів, які планують завершити протягом місяця. Отриману інформацію буде використано під час планування робіт з виконання поточного та капітального ремонту доріг комунальної власності, міських тротуарів у 2014 році, а також при підготовці необхідного пакета документів для проведення процедури відкритих торгів із визначення виконавців цих робіт.

 
Коментарі (0)