ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Чернігівщині роздали доступне житло

На Чернігівщині роздали доступне житло

У 2014 році більше двох десятків родин у Чернігівській області стали новоселами. Це стало можливо завдяки їх участі у державних житлових програмах.

У минулому році 21 родина у Чернігівській області отримала доступне житло завдяки участі у державних житлових програмах. Про це повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

«Серед новоселів які в 2014 році отримали ключі від власних помешкань за підтримки держави, 14 сімей свого часу взяли участь у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів. Ще 6 молодих родин отримали власні квартири в рамках програми пільгового молодіжного кредитування. Крім того одна сім’я стала новоселами, завдяки тому, що свого часу скористувалась програмою доступного житла, в рамках якої 30% від нормативної вартості помешкання сплачує держава», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у Держмолодьжитла зазначають, що у минулому році фінансування майже всіх державних житлових програм було припинене. Але в рамках раніше укладених договорів, жителі Чернігівської області змогли отримати доступне житло.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у селищі Дослідне під Дніпропетровськом введено в експлуатацію житловий будинок, в якому 39 родин отримали власні оселі завдяки участі у державних молодіжних житлових програмах.

 
Коментарі (0)