ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа цьому тижні є можливість насолодитись весняною погодою

На цьому тижні є можливість насолодитись весняною погодою

14 березня в Україні у північних, центральних, південних областях, в Карпатах та на Прикарпатті дощ, подекуди з мокрим снігом; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 2-7° тепла, у західних областях, на півдні Одещини та в Криму 8-13°.
14 березня в Україні у північних, центральних, південних областях, у Карпатах та на Прикарпатті дощ, подекуди з мокрим снігом; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 2-7° тепла, у західних областях, на півдні Одещини та в Криму 8-13°. У східних областях без опадів, лише ввечері мокрий сніг, місцями ожеледь; температура вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°.
 
Вітер в Україні переважно південно-східний, 7-12 м/с, у східній частині окремі пориви 15-20 м/с.
 
На дорогах північно-східної половини подекуди ожеледиця, прогнозує Укргідрометцентр. 
 
У Києві сьогодні чекаємо дощ, подекуди з мокрим снігом.
Температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.
 
На цьому тижні є можливість насолодитись весняною погодою, бо холод та сніг на вихідних знову повернеться на більшу частину України.
 
14-15 березня вночі можлива слабка магнітна буря. У столиці 15 березня знову очікується дощ з мокрим снігом. Температура повітря коливатиметься від 0 до +5° С. У п'ятницю, 16 березня, буде сонячно, температура повітря складе від -1° С до + 2° С.
 

На вихідних, 17-18 березня, є ймовірність надходження холодної повітряної маси в Україні завдяки антициклону над Скандінавським півостровом. Можливо похолодання на заході, на півночі, в центрі до -10 ° С. 

 
Коментарі (0)